PRP-behandling hjälper mot fläckvis håravfall : 2013-12-25

En PRP-behandling ka avsevärt förändra en persons utseende till det positiva. Mer volym i kinderna, i käkbenen och hakkanterna och allt förändras. Även inför dig själv kommer utseendet att förändras i rask takt. Det fins med en PRP behandling är att resultatet hela tiden går framåt och upp till sex månader framöver kommer ditt resultat att bli finare och finare. Hur detta går till är svårt att gissa om man inte har någon aning om celldelning eller mikrobiologi. Cellerna ökar celldelningshastigheten och får huden att producera fler hudceller. Här skiljer sig mångaPRP-behandlingar åt. EN PRP-behnadlingar kan ha 1,6* så många trombocyter medan andra lösningar som jag testat ger 3,5-5*så många trombocyter u förhållande till annat. Så frågan som kvarstår är högre koncentrationer bättre fler? Kolla här så ser du en tabell jag gjort.

Comments are closed.